Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Szerda
2019-10-23, 6:25 PM
Frizura, hajápolás Mindenkinek
Nyitólap Frizura és arcforma ProfilomRegisztráció KilépekBelépés
Honlap-menü

Belépés

Szépséghírek

Látogatók
What is my IP address
Google PageRank

Frizura és arcforma


Az, hogy milyen frizura a lenyűgöző, nem csak a divat kérdése, de azon is nagymértékben múlik, hogy  milyen arcformával rendelkezel. Kukkants bele a tükörbe (lehetőleg úgy, hogy hajad hátrasimítod a homlokodból), és döntsd el melyik arcforma-kategóriához tartozol.

Ovális arc

Amennyiben az arcformád tojásdad alakú, és homlokod, illetve az állad nagyjából egy síkban helyezkednek el,  olyan frizurát kell választanod, amely kiemeli ezen jellegzetesség szimmetriáját. 

Kerek arc

Teltebb arcod van, gömbölyű állal, amelynek legszélesebb pontja az arccsontok között elhelyezkedő szakasz? Hangsúlyozzd gömbölyű arcodnak teljes szépségét olyan frizurákkal, melyek kiemelik azt!

Hosszúkás arc

Amennyiben arcformád hosszúkás, magas homlokkal és viszonylag keskeny állal,  legjobban az olyan frizurák állnak jól, amelyek szélességükkel és volumenükkel kiemelik ezen jellegzetességek szépségét.

Szögletes arc

Amennyiben erőteljes, szögletes állad van és hasonlóan szögletes formájú a homlokod, valószínűleg az a típus, aki véghezviszi akaratát - és ha ez egy nagyszerű frizura, hát válassz olyat, amely kiemeli a szögletes arc szépségeit! 

Szív alakú arc

Széles homlok keskeny állban végződik? Akkor  klasszikus szív-alakú arcformád van! A szív alakú arc jellegzetes vonásai általában rendkívül nyitottak és barátságosak, nagyszerű arccsonttal és rengeteg nőies vonással - már csak annyi dolgod maradt, hogy kihangsúllyozd mindezt!

Háromszög alakú arc

Az erős és szélesebb állkapocs-vonal keskenyebb arccsontozattal és homlokkal: ezek jellemzik a háromszög alakú arcformát, amely épp a szív-alak fordítottja. Ez a forma gyakran sugároz energiát és dinamikusságot, ami pedig az ideillő hajviseletet illeti: az állkapocs vonalának egyensúlyba hozásával kell elérnünk az arc előnyeinek kihangsúlyozását!
Köszöntsük Őket!
A


Cimkék
vörös haj felépítése hajszerkezet hajhullás haj töredezése kopaszodás korpásodás tetvesség satír tépett vitaminok egészséges haj fufru Bob árulkodó frizura hajbeszéd dús haj frizura hosszabbítás hajfelvarrás hajhosszabbítás hosszú haj póthaj vendéghaj hajápolás rövid frizura ötletek sajátkezűleg Valentin-nap haj szilikon szőke esküvői.feltűzött barna alkalmi fonás fonott frizura hosszú esküvői alkalmi feltűzött copf konty fonott esküvői frizura fonás félhosszú

Keresés

Naptár

Időjárás
Hőtérkép

E-MAIL
Küldj E-mailt!

This free script provided by 
Rainbow Arch


Számláló
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2019
website testing