Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Szerda
2019-10-23, 6:25 PM
Frizura, hajápolás Mindenkinek
Nyitólap Háromszögletű arc ProfilomRegisztráció KilépekBelépés
Honlap-menü

Belépés

Szépséghírek

Látogatók
What is my IP address
Google PageRank

Háromszög alakú arc

Az erős és szélesebb állkapocs-vonal keskenyebb arccsontozattal és homlokkal: ezek jellemzik a háromszög alakú arcformát, amely épp a szív-alak fordítottja. Ez a forma gyakran sugároz energiát és dinamikusságot, ami pedig az ideillő hajviseletet illeti: az állkapocs vonalának egyensúlyba hozásával kell elérnünk az arc előnyeinek kihangsúlyozását!

Ami jól áll Neked:

A halántéknál telt, és az áll felé keskenyedő frizurák, ahol a teltséget elsősorban sok-sok lépcsőzetes puhítással és a hajszerkezet átalakításával érhetjük el. A hajvolumen megnövelésével, valamint azáltal, hogy az arc alsó felének szélességet biztosítunk, kihangsúlyozhatjuk a szemek és a homlok szépségét: könnyen elérhető egy alapos hajszárítással és egy kis térfogatnövelő hajápoló termék segítségével. Az állvonalban véget érő frizurákhoz tökéletesen illik a göndörség és a hullámok - amelyek, ha nem adottak, könnyedén "előállíthatóak" hajsütővas segítségével.

Amit kerülnöd kell:

A hosszú, telt frizurákat, amelyek túlhangsúlyozzák és eltúlozzák az állkapocs-vonalát. Ugyanakkor, ne legyen hajad túl rövid sem, mivel ez elvonná a figyelmet az arccsontról és a homlokról, valamint keskenyítené azokat. Amennyiben rövid hajad van, gondolkozz el azon, hogy megnöveszted, méghozzá a fölső rész hullámokkal történő dúsításával. Kerüld a középen történő elválasztást, az asszimetrikus elválasztás  sokkal előnyösebb!

Híres háromszög arcok:

Linda Evangelista, Kathy Ireland

    
Köszöntsük Őket!
A


Cimkék
vörös haj felépítése hajszerkezet hajhullás haj töredezése kopaszodás korpásodás tetvesség satír tépett vitaminok egészséges haj fufru Bob árulkodó frizura hajbeszéd dús haj frizura hosszabbítás hajfelvarrás hajhosszabbítás hosszú haj póthaj vendéghaj hajápolás rövid frizura ötletek sajátkezűleg Valentin-nap haj szilikon szőke esküvői.feltűzött barna alkalmi fonás fonott frizura hosszú esküvői alkalmi feltűzött copf konty fonott esküvői frizura fonás félhosszú

Keresés

Naptár

Időjárás
Hőtérkép

E-MAIL
Küldj E-mailt!

This free script provided by 
Rainbow Arch


Számláló
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2019
website testing