Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Szerda
2019-10-23, 6:24 PM
Frizura, hajápolás Mindenkinek
Nyitólap Szívalakú arc ProfilomRegisztráció KilépekBelépés
Honlap-menü

Belépés

Szépséghírek

Látogatók
What is my IP address
Google PageRank

Szív alakú arc

Széles homlokod keskeny állban végződik? Akkor  klasszikus szív-alakú arcformád van! A szív alakú arc jellegzetes vonásai általában rendkívül nyitottak és barátságosak, nagyszerű arccsonttal és rengeteg nőies vonással - már csak annyi dolgod maradt, hogy kihangsúlyozd mindezt!
Ami jól áll Neked:


Próbálj meg arcodnak alsó részénél dús hatású hajvolument kialakítani, a lágy esésű hullámok állmagasságig - tökéletes megoldásnak bizonyulnak! Amennyiben hajad természeténél fogva egyenes, használjon hajsütővasat a hullámok kialakításához, melyek hangulatának megfelelően romantikus, vagy akár kissé zilált, kócosabb külsőt kölcsönöznek . A rövidre nyírt bubi-frizura szintén tökéletes megoldás a szív-alakú arcformához, mindemellett rendkívüli sokoldalúság jellemzi. Míg a hajkisimítóval egyik nap a trendi szögengyenes hajat készítheted el magadnak, másnap már választhatja a vadabb, kócosabb megjelenést, amelynek létrehozásában diffuzoros hajszárító lesz segítségedrere.

Amit kerülnöd kell:


A "lenyalt" és a magas frizurát, mivel a telt hajforma az arc fölső részét még tovább szélesíti, és csak az arc felső részét hangsúlyozza.

Híres szív alakú arcok:

Michelle Pfeiffer, Naomi Campbell, Jennifer Love Hewitt


  
Köszöntsük Őket!
A


Cimkék
vörös haj felépítése hajszerkezet hajhullás haj töredezése kopaszodás korpásodás tetvesség satír tépett vitaminok egészséges haj fufru Bob árulkodó frizura hajbeszéd dús haj frizura hosszabbítás hajfelvarrás hajhosszabbítás hosszú haj póthaj vendéghaj hajápolás rövid frizura ötletek sajátkezűleg Valentin-nap haj szilikon szőke esküvői.feltűzött barna alkalmi fonás fonott frizura hosszú esküvői alkalmi feltűzött copf konty fonott esküvői frizura fonás félhosszú

Keresés

Naptár

Időjárás
Hőtérkép

E-MAIL
Küldj E-mailt!

This free script provided by 
Rainbow Arch


Számláló
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2019
website testing