Az Ön belépési neve Vendég | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Vendég | RSS
Hétfő
2018-11-19, 1:58 AM
Frizura, hajápolás Mindenkinek
Nyitólap A hajról ez+az ProfilomRegisztráció KilépekBelépés
Honlap-menü

Belépés

Szépséghírek

Látogatók
What is my IP address
Google PageRank

Nyitólap » Cikkek » Cikkeim

Hosszú haj a vágyunk?
Ha póthaj felrakásra  szántuk el magunkat, akkor megbízható helyről vásároljunk hajat. Sok fodrászszalonban megtalálható számos minőségben vendéghaj, amit természetesen felraknak. Ha magunk szeretnénk megvásárolni, nagyon körültekintőnek kell lennünk.


A vendéghaj kezelése megegyezik a saját frizuránk ápolásával. Ajánlatos  több     
balzsamot, hajvégápolót használni, mivel a felépített haj már nem jut táplálékhoz a hajhagymákból. Ezzel a megvásárolt haj élettartamát is megnövelhetjük.
Az póthaj felhelyezése után jelentkezhet kisebb bőrpír vagy viszketés, amíg a fejbőr megszokja a több haj jelenlétét. Jó hír, hogy a hajat csak egyszer kell megvásárolni, utána már csak a bontásért, illetve a visszavarrásért kell fizetni. A haj visszavarrása kb. 1-2 havonta ajánlott.


 

Néhány hajhosszabbító módszer:

Hajfelvarrás

A saját haj közé fonatot készítenek, majd láthatatlan öltésekkel előre felfűzött vendéghajat varrnak. Kíméletes, de nem a legesztétikusabb technikák közé tartozik, mivel nem simul annyira a fejhez, ezért kicsit kitüremkedik.

Keratinlapos hőillesztés

Tincses hajhosszabbítás, melynél először a saját hajat apró tincsekre szedik, majd tincsenként hozzáillesztik a vendéghajat, és végül egy hőre kötő keratinanyaggal rögzítik a tincseket. Hajhosszabbítás és hajdúsítás céljából a legmodernebb, legkímélőbb, tökéletes, észrevétlen hajhosszabbítás.

Szilikonos mikrogyűrűzés

Szintén tincses hajhosszabbítás, mely egy 3 mm-es pici gyűrűn alapszik, ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat kímélje. Ezt a gyűrűt áthúzzák a hajon, valamint a vendéghajon, és rászorítják. Kíméletes, gyors, észrevétlen hajhosszabbítási eljárás.Ha póthaj felrakásra  szántuk el magunkat, akkor megbízható helyről vásároljunk hajat. Sok fodrászszalonban megtalálható számos minőségben vendéghaj, amit természetesen felraknak. Ha magunk szeretnénk megvásárolni, nagyon körültekintőnek kell lennünk.

Kategória: Cikkeim | Hozzáadta: Izuka (2011-09-20)
Megtekintések száma: 1442 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): frizura hosszabbítás, hajhosszabbítás, vendéghaj, dús haj, póthaj, hosszú haj, hajfelvarrás | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 Mena  
When you think about it, that's got to be the right asnwer.

Név *:
Email *:
Kód *:
Köszöntsük Őket!
A


Cimkék
vörös haj felépítése hajszerkezet hajhullás haj töredezése kopaszodás korpásodás tetvesség satír tépett vitaminok egészséges haj fufru Bob árulkodó frizura hajbeszéd dús haj frizura hosszabbítás hajfelvarrás hajhosszabbítás hosszú haj póthaj vendéghaj hajápolás rövid frizura ötletek sajátkezűleg Valentin-nap haj szilikon szőke esküvői.feltűzött barna alkalmi fonás fonott frizura hosszú esküvői alkalmi feltűzött copf konty fonott esküvői frizura fonás félhosszú

Keresés

Naptár

Időjárás
Hőtérkép

E-MAIL
Küldj E-mailt!

This free script provided by 
Rainbow Arch


Számláló
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright MyCorp © 2018
website testing